2021-07-28 07:37:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A magánéleted végre nyugalmasabb szakaszba lépett

Napi horoszkóp július 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint párkapcsolatoddal kapcsolatban felesleges magad lelkifurdalással gyötörnöd. Nem tettél mást, csak hangot adtál a kétségeidnek. Ha ezt a kedvesed túlreagálja, és mindenféle szemrehányásokat tesz neked, akkor alighanem őt lehet inkább vádolni az értetlenséggel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Te egy gondoskodásra született ember vagy, szükséged is van azokra, akiket pátyolgathatsz. De az is természetes, hogy mindezért viszonzást is vársz. Ha a kedvesed ebben nemigen jeleskedik, add tudtára.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkahelyeden ma a ne szólj szám, nem fáj fejem taktikája lehet a célravezető. Akár a főnökeidről, akár a beosztottaidról van szó, nem szabad, hogy minden tudásodat kiadd. Párkapcsolatodban a csábítás sokat javíthat mindkettőtök hangulatán.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha sohasem tanulsz meg nemet mondani, azzal csak bajba sodorhatod magad megint. Ha már elvállalsz valamit, azt jogosan kérik tőled számon. Nem érdekes, hogy mennyire is vagy túlterhelve. Ma rendkívül rámenős kedvedben leszel szerelmi téren.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen fogadod a józan mérsékletből és ítéletből fakadó dolgokat, ezért ma ne hozz inkább jelentős döntéseket! Hajlamos vagy bizonyos dolgokat felnagyítani, másrészt nem látsz mindent tisztán. Egy munkahelyi szerelem megzavarhatja az eszed.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma kényeztesd magad, vedd kicsit lazábbra a dolgokat. Forogj sokat társaságban, és engedd szabadjára a humorérzékedet. Azzal sokkal többet elérhetsz, mint a nyers erővel. A szókimondás is másként hat, ha a vége nevetősre vehető. Ne legyél sértődékeny.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Menj el múzeumba, vagy koncertre, tegyél bármit, ami biztosítja az áhított szellemi ösztönzést. Gondtalan, vidám, és barátkozó kedvű lehetsz. Keresd fel barátaidat, szeretteidet és érezd velük jól magad.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A magánéleted végre nyugalmasabb szakaszba lépett. Így, hogy a csetepaték elmúltak, és békésebb menetrendre váltottatok a párkapcsolatodban, itt az ideje, hogy tanúbizonyságot tegyél a sokoldalúságodról, a kreativitásodról. Teremts igazi puha fészket az otthonodban!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne vállalj a szükségesnél nagyobb kockázatot sem a szerelemben, sem az üzleti életben, vagy az élet más területén! Nagyon valószínű, hogy rosszul méred fel az erődet. Bár ez neked nehéz, most mégis maradj a biztosnál.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Észrevétlenül is nagy befolyással vagy a környezetedre. A munkahelyeden valaki a csodálóid közé lépett: a dologból azonban csak akkor lehet több is, ha van szemed rá, és észreveszed az illetőt. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor persze inkább ne vegyél tudomást róla!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne várj hálát azért, ha valakinek jót teszel. A leginkább a férfiak szenvednek attól, ha valaki felé lekötelezettnek kell érezniük magukat. A Vízöntők szerencsére azok, akik a leginkább nagyvonalúak tudnak lenni az adakozásban, s a társkapcsolatban is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kápráztasd el a kedvesedet jó ételekkel, és add meg a módját a tálalásnak is. A párod nem is fogja érteni, hogy lehetett olyan is, hogy másra vágyjon. Mindent át lehet írni: még a múltat is. Vagy legalábbis át lehet értékelni azt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: